עלי חרדל עם לבנה

המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

צמחים המרכיבים מתכון זה: חרדל לבן
עונות איסוף:

סלט מהיר ופשוט להכנה, ומופיע במטבח הערבי כחלק מהמסורת המקומית

המרכיבים:

  • צרור עלי חרדל
  • לבנה איכותית (עדיך מחלב עיזים או כבשים)
  • שמן זית


אופן ההכנה:

  • קוצצים את עלי החרדל דק דק
  • מוסיפים את העלים הקצוצים ללבנה ומערבבים היטב
  • מתבלים בשמן זית ומגישים


אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.