סלט כרפס וגרגר

המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

צמחים המרכיבים מתכון זה: גרגיר הנחלים, כרפס הביצות
סלט קל ופשוט להכנה המורכב מצמחי בר הדרים בשכנות על גדות נחלים ומעיינות

המרכיבים:

  • צרור כרפס הביצות
  • צרור גרגר נחלים
  • בצל ירוק טרי
  • חצי לימון סחוט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית


אופן ההכנה:

  • קוצצים דק את צרורות הכרפס והגרגר.
  • מוסיפים בצל קצוץ
  • מתבלים בלימון מלח ופלפל ןמערבבים היטב
  • מוסיפים שמן זית ומערבבים שוב
  • מגישים מיד


אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.