צמחים המרכיבים מתכון זה: גזר קיפחעונות איסוף: קיץגזר קיפח הוא אבי גזר הגינה שאנו אוכלים , עשיר בויטמינים ומינרלים .למתכון זה מלקטים תפרחות כשהן בשיאן. שוטפים מהחרקים .לוודא שאתם מזהים את הצמח
לסלסה:1 כוס חומץ אורז1-2 בצל סגול קצוץ2 חופני עלי נענע4 שיני שום2 ס"מ שורש ג'ינג'ר1 פלפל צ'ילישמן זיתמלח
לקריספי גזר: מכינים בלילה מהקמח והתבלינים עם מעט מים, כך שהיא דלילה במידה שעדיין נתפסת על התפרחות. טועמים את הבלילה ומתקנים טעמים.מחממים בסיר כ-2 ס"מ שמן עד לבעבוע חזק ומכניסים את התפרחות הטבולות לטיגון עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. מגישים עם הסלסה בצד.בשיתוף עם השף רועי צדוק