המתכון באדיבות ברק שגיא "בר ליקוט"
צמחים המרכיבים מתכון זה: חמציץ נטויעונות איסוף: חורףהעלים והגבעולים של חמציץ נטוי מכילים בתאיהם מלחים אשלגניים וסידניים של חומצה חומעתית הקרויה בלועזית על שם סוג זה oxalic acid, המקנה להם טעם חמצמץ עדין ונעים לחך, לא מומלץ לאכול הרבה ממנו, כי החומר פוגע בכליות, והוא מסוכן אם מרבים באכילתו.במרק זה אין הרבה מהחמציצים ובכל זאתבפעם ראשונה איכלו מעט וראו איך התגובה .המרכיבים:
לסיר גדול
אופן ההכנה:
בישול:
בתיאבון