פירותיו של האשחר הארצישראלי קטנים כגודל חצי אפון, ולהם זרע או שניים די גדולים, כך שלא נותר הרבה מה לאכול.
צמחים המרכיבים מתכון זה: אשחר ארצ-ישראליעונות איסוף: אוגוסט-ספטמבר
הם מתוקים וראויים למאכל בקיץ כשהם מקבלים גוני אדום מנומר. כל שיח מניב פירות רבים, היזהרו מהקוצים החדים בעת הקטיף, קל זה לא יהיה....אכלו במתינות, כיוון שאכילה של מעל לשני חופנים של פרי טרי או של ריבה טעימה עלולה לגרום לשלשולים .אוספים את הפירות בחודשים אוגוסט-ספטמבר
מתכון ראשון
מתכון שני להכנה במיקרוגל
בתיאבון