משקאות

חליטות הן אמצעי חשוב להפקת התמצית המועילה מצמחים רבים, אך הם אינם הדרך היחידה בה אפשר לשתות צמחי-בר.

אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.
  • שייק טעים ובריא עם עלי גדילן צעירים - לאוהבים

    ברפואה העממית משמשים עלים מעוכים לטיפול בפצעי-עור, ומיצוי חליטת העלים – לטיפול בדלקת כבד.

  • משקה שקדים (thandai)

    המתכון באדיבות רחלי עינב

  • חליטת תה צמחים

    המתכון באדיבות ידע עממי

תגובות

0 דיווחים