כבושים וחמוצים

מבוא

מרכיב מרכזי בתהליך הליקוט לאורך ההיסטוריה היה גם שימור מזון. בגלל החורף הקצר בארץ היה צורך לשמר את המזון לעונת היובש וכן את פירות הקיץ שימרו לחורף. בשל עובדה זו יש לנו מגוון רחב של מתוכנים המשמרים צמחי בר שונים.

אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.
  • מלפפונים חמוצים עם נירית הקמה

    המתכון באדיבות סבא יוסל
  • זיתים כבושים

    המתכון באדיבות עממי
  • שימור עלי-גפן למילוי

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק
  • צלפים כבושים

    המתכון באדיבות רובי שי
  • צלפים כבושים - מתכון נוסף

    המתכון באדיבות דוד שחק

תגובות

0 דיווחים