תבלינים

אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.
  • רוטב איולי ירקרק צהבהב מפרחי חרדל לבן

    המתכון באדיבות אביבית ברקוביץ' המלקטת

  • פסטו גרגיר הנחלים

    המתכון באדיבות יתיר שדה מ"שירת השדה"

  • קמח חרובים מתוק

    המתכון באדיבות אביבית ג'וטי ברקוביץ'

  • שמן קצח

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

  • ממרח ביתי מזרעי חרדל

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

  • בצל עם סומאק

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

תגובות

0 דיווחים