מתוקים

מעדנים רבים נותן לנו הטבע ופירות מתוקים רבים, בעיקר בקיץ, מהם ניתן להכין מנות מתוקות נפלאות.

אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.
  • Greek Fig Preserve (Glyko Sykalaki) - מעדן מתוק של תאנים לא בשלות- משומרות

    המתכון באדיבות מתכון יווני מסורתי מתוק מאוד כפי שהם אוהבים, מכינים מתאנים לא בשלות

  • ממתק שומשום, אגוזים ודבש - מימי אבותינו

    המתכון באדיבות טובה דיקשטיין - נאות קדומים

  • מתכון לריבת תות עץ (שחור) ללא סוכר

    המתכון באדיבות מתכון עממי

  • ריבת אשחר ארצי-ישראלי

    פירותיו של האשחר הארצישראלי קטנים כגודל חצי אפון, ולהם זרע או שניים די גדולים, כך שלא נותר הרבה מה לאכול.

  • ממתק שקדים מצופים בדבש

    המתכון באדיבות רחלי עינב

  • פרחי כליל החורש - קערה מקרח שבה כלואים פרחי כליל החורש

    המתכון באדיבות צוות צמח השדה

  • ריבת עוזררים "טטלת זערור"

    המתכון באדיבות מתכון ששמע נסים קריספיל מהפלחים הערביים.

  • ריבת אתרוגים

    המתכון באדיבות משה רוט בעל פרדס אתרוגים

  • מרקחת (ריבת) תאנים

    המתכון באדיבות (אסופת מתכונים)

  • סורבה סברס

    המתכון באדיבות שכנה יפה ואופה

  • ברוסקטה תאנים

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

  • ריבת תותי עץ (שחור ) ללא סוכר

    המתכון באדיבות רות ירון

תגובות

0 דיווחים