סלטים חמים

אחרי ליקוט, קטיף ואיסוף, כשחוזרים הביתה עם השלל או על מדורה בשטח מתאים –לאדות ולבשל וליצור מנות שהן תוספות מופלאות לכל ארוחה, או מרכיבות ארוחה בפני עצמן.

אזהרה

יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.
  • סלט שומר פשוט ובצל

    המתכון באדיבות סלט עממי מקובל אצל ערביי הארץ

  • תבשיל לופית פשוט למתחילים

    המתכון באדיבות מתכון עממי

  • סלט עלי עולש מבושלים

    המתכון באדיבות מתכון דרוזי מסורתי

  • סלט חם לוף ו/או ולופית וחמציצים - מתכון למתקדמים

    המתכון באדיבות מתכון עממי

  • כפות צבר ברוטב עגבניות , בהשראת מתכון של לילך מוצאפי

    המתכון באדיבות אביבית ג'וטי ברקוביץ'

  • סלט לוביה

    המתכון באדיבות מתכון שהוסב ממתכון עממי

  • ניצנים של אספרג החורש

    המתכון באדיבות מתכון עממי

  • מטבוחה עם ריג'לה - רגלת הגינה

    המתכון באדיבות מתכון עממי

  • סלט חם משומר פשוט ועדשים

    המתכון באדיבות נהידה כבישי כפר ג'וליס טל: 054-7890557  adnnk@hotmail.com

  • צ'יפס מעלי מלוח קיפח

    המתכון באדיבות נסים קריספיל

  • סלט סליקורניה (פרקן עשבוני) עם כל דבר

    המתכון באדיבות המתכון באדיבות אסף אדר- מנהל מוצר באגרקסקו

  • סלט מוקפץ של רגלת הגינה

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

  • סלט עולש מבושל

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

  • סלט חוביזה חם

    המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

תגובות

0 דיווחים