יער בן שמן הוא היער הפעיל והאינטנסיבי ביותר בארץ המשרת מיליונים רבים. ליער חשיבות על-אזורית, והוא השטח הפתוח בעל הביקוש הגבוה ביותר בישראל. קיבולת השיא של הפארק היא כ-115,000 מבקרים ביום. בימי שיא וגם בימי חול רוב הפעילות בו מתרכזת בסמוך לכביש 443. בנוסף, ביער בן שמן יש למעלה מ-5 מיליון מבקרים בשנה מטיילים, רוכבי אופנים ועוד.
קק"ל מבקשת לבחון את נושא חתכי הכביש בהיבטים הנופיים כולל בחינה של כביש ויאדוקט (גשר עילי) או מינהור. במדינות שונות בעולם נמצאו פתרונות טכנולוגיים לצמצום ההשפעה של תשתיות על הסביבה. ביפן, גרמניה ושוויץ נסללו כבישים ורכבות על גשרים עיליים באופן שלא פגע ביערות ובשטחים הפתוחים.
יש לציין, שיקוע הכביש במנהרה או בגשר יאפשרו השבת שטחי יער יקרים מפז לציבור, ויאפשרו רציפות רכיבה הליכה וטיול במרחב פתוח שאינו מחלף מבוטן.
ענת גולד מנהלת מרחב מרכז בקק"ל: "אנחנו יוצאים בקריאה לעצור את ההרחבה המתוכננת של כביש 443 שתגרום נזק בלתי הפיך ליער בן שמן. אני קוראת למתכננים למצוא פתרונות יצירתיים שלא רק שלא יפגעו ביער, אלא גם ייטיבו איתו ועם הציבור והמערכת האקולוגית. מדובר ביער שכבר היום ובראייה של 20 שנה קדימה משמש את כל תושבי מרכז הארץ ונותן מענה של פנאי ונופש בחיק הטבע, עם חשיבה של קק"ל להפכו לפארק מטרופוליני שיתחבר דרך פארק אריאל שרון לפארק הירקון. ישנה חשיבות עצומה לתכנונו של הכביש בהיבטים של כביש נופי ערכי הנמצא בלב המסדרון האקולוגי הארצי" .
צילום: בלה נודלמן, ארכיון הצילומים של קק"ל