קק"ל, באמצעות חטיבת החינוך והקהילה מעוניינת לקחת חלק במיזם משותף עם מדרשת קשת יהונתן ע"ר- 580385037 להלן: "העמותה בהוצאה לפועל של מיזם משותף בשביל הנופלים. בפעילות יתקיימו סיורים לקהל הרחב בהדרכת מדריכים בכירים ואלופי צה"ל וכן סיורים לקבוצות במבחר מסלולים ברחבי הארץ. במהלך הסיורים יפגשו וישוחחו הצועדים עם משפחות שכולות שיספרו להם את סיפור נפילת יקיריהם (להלן ביחד: "המיזם המשותף").
במסגרת המיזם המשותף, אשר תכניו ואופן הוצאתו אל הפועל יגובשו ע"י ועדת היגוי של נציגי העמותה ונציגי קק"ל. מדריכי קק"ל ידריכו את הסיורים ומתווה המסלולים יקבע ע"י חטיבת החינוך וקהילה של קק"ל.
המיזם המשותף, אשר עלותו הכוללת הינה כ- 340,300, יתקיים בכל הארץ עד 10/5/2025, כאשר חלקה של קק"ל יהיה עד לסכום של -150,000 ₪ או עד ל-50% מעלות כלל המיזם המשותף בפועל, הנמוך מבין שניהם.
גורם המבקש לבצע פעילות דומה שלא למטרות רווח בסכום שלא עולה על 50% מעלות המיזם בכללותו והינו בעל נסיון מעשי רלוונטי בתחום, מוזמן לפנות לנעה בוכהולץ באמצעות המייל noabu@kkl.org.il,זאת לא יאוחר מתאריך 19/5/25.
טלפון לאישור קבלת המייל בלבד: 026583490