פרסום בדבר כוונת קק"ל לקחת חלק במיזם משותף עם עמותת פסטיבל מחולות כרמיאל

קק"ל, באמצעות אגף קשרי ציבור, מעוניינת לקחת חלק במיזם משותף עם עמותת פסטיבל מחולות כרמיאל, ע"ר 580310290, בהוצאה לפועל של מיזם משותף בשם "פסטיבל מחולות כרמיאל".

הפסטיבל ייערך החל מ-4.8.2026 ועד ה-8.8.2026 ברחבי העיר כרמיאל, ויהווה חגיגה ישראלית גדולה של מחול, זמר, תרבות וחוויה משפחתית. במסגרת הפסטיבל, אשר נוסד בשנת 1988 ע"י יונתן כרמון ותרצה הודס (מגדולי מחברי ריקודי העם בארץ), יתקיימו עשרות מופעים של אומנים מובילים. זאת, כאשר מסורת המחול תהיה נוכחת ומובילה, ואף תבוא לידי ביטוי גם בהרקדות ענק.

בין שלל המופעים, שמרביתם ייערכו באמפיתיאטרון כרמיאל, יתקיימו גם מופעי מוזיקה ואירועי חוצות. לאלו יצטרפו פעילויות יום באתרים שונים ברחבי העיר, ופעילות לילית שיש בה גם דוכנים, מתחמי אוכל, ועוד. בנוסף, תיערך השתלמות שנתית למרקידים המגיעים ממדינות אחרות. כמו כן, במהלך הפסטיבל יתקיימו גם תחרויות כוריאוגרפיה ופולקלור, ואף מופעי מחול רבים שיוקדשו למלחינים ישראלים גדולים. יש לציין כי פסטיבל זה, כמו כל הפסטיבלים בצפון, הינו חשוב מאוד לחוסן הלאומי ולכלכלה המקומית (להלן ביחד: "המיזם המשותף").

תכניו ואופן הוצאתו אל הפועל של המיזם המשותף יגובשו ע"י ועדת היגוי של נציגי העמותה ונציגי קק"ל. במסגרת המיזם, פעילות קק"ל תשתלב באירוע בין היתר באמצעות הצבת מתחם קק"ל שיכלול בתוכו פעילות הדרכה ע"י מדריכי קק"ל באמצעות הניידת החינוכית, וסדנאות יצירה המבוססות על ערכי קק"ל, ציונות, סביבה וקיימות. בנוסף, יתקיים סיור רגלי מודרך למשפחות בנקודות משמעותיות בעיר, כמו: יער צה"ל-קק"ל שהוא מרחב טבע עירוני לפנאי נופש וספורט לקהילה, ושכונת המייסדים תוך סיפור הקמתה של העיר כרמיאל ותוכנית ייהוד הגליל בהקשר הכולל של סביבת גוש שגב ויערות קק"ל שבאזור. כמו כן, ייערך ביקור בפארק אלון במסלול הפאמפטרק של קק"ל. מעבר לכך, ברכת יו"ר קק"ל תופיע בתוכניית המיזם ובמופע הנעילה.

המיזם המשותף, אשר עלותו הכוללת הינה כ-6,000,000 ש"ח, יתקיים כאמור מתאריך 4.8.2026 ועד תאריך 8.8.2026 ברחבי העיר כרמיאל. זאת, כאשר חלקה של קק"ל יהיה עד לסכום של 180,000 ש"ח או עד ל-50% מעלות כלל המיזם המשותף בפועל, הנמוך מבין שניהם. יש לציין כי השתתפות קק"ל במיזם מותנית באישורה של ועדת שותפויות. לפיכך ולמען הסר ספק, אין בפרסום זה משום התחייבות כלשהי להשתתפותה של קק"ל במיזם.

גורם המבקש לבצע פעילות דומה שלא למטרות רווח, בסכום שלא עולה על 50% מעלות המיזם בכללותו והינו בעל ניסיון מעשי רלוונטי בתחום, מוזמן לפנות לרויטל אביב באמצעות כתובת הדוא"ל: revitala@kkl.org.il, זאת לא יאוחר מתאריך 5.8.2026.
טלפון לאישור קבלת המייל בלבד: ‎‎04-8470265.