לבנה היא אחד ממאכלי החלב הטעימים שיש. תוסיפו שמן זית, זעתר וכמובן פיתה טובה, וקיבלתם ארוחה מהטובות שיש. דודה שושי היא אלופת הלבנה – והיא מגלה שממש קל להכין כזו בבית. אז קבלו את המתכון.
מה צריך?
- בקבוק גדול של יוגורט צאן או כבשים – 1 ליטר
- מעט מלח
- אופציה: שמנת חמוצה
- חיתול.
מה עושים?
- מכניסים את כל החומרים לחיתול, קושרים על וו כלשהו במטבח ומניחים מתחת קערה לנוזלים שמטפטפים.
- כאשר הטפטוף נגמר (בערך יום-יומיים) הלבנה מוכנה.
- פותחים את החיתול ומוציאים את גוש הלבנה.
- אוכלים עם שמן זית וזעתר.
בתיאבון!