קסטה בטעם שוקו וניל

קסטה בטעם שוקו וניל

מתחשק לכם קסטה כמו פעם? הנה מתכון שבאמצעותו תכינו תבנית מלאה של קסטות. כל פעם תוכלו לקחת ממנה קסטה נוספת ועוד אחת עד שייגמר...

מה צריך?

  • 2 שמנת מתוקה
  • חבילת פודינג וניל
  • חבילת פודינג שוקולד
  • חבילת פתי בר בטעם שוקולד
  • 500 גרם (קופסה) גרם גבינת שמנת
קסטה כמו פעם שמכינים בבית. צילום: pixabay

מה עושים?

  • מכניסים קופסת שמנת מתוקה, פודינג וניל וחצי קופסה של גבינת שמנת לקערה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מכניסים קופסת שמנת מתוקה, פודינג שוקולד וחצי קופסה של גבינת שמנת לקערה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מסדרים ביסקוויטים בתבנית.
  • בעזרת שקית זילוף מפזרים את התערובת לאורך התבנית בפסים. קודם פסי שוקולד עם רווח ביניהם ואז פסי וניל (או להיפך), כדי שהתבנית תהיה דומה בצורתה למעבר חציה – פס לבן של תערובת וניל ופס חום של תערובת שוקולד לסירוגין.
  • מכסים מעל בשכבת ביסקוויטים נוספת.
  • מניחים במקפיא למשך 4 שעות לפחות.
  • חותכים מהמגש קסטות לפי דוגמת הביסקוויטים ונהנים.

בתאבון!