אופן ההכנה:
אם אופים בתנור אז להפעיל את התנור על תוכנית טורבו ועל 220 מעלות.
* באדיבות אלישבע אמסלם
טיגון הפיתה: מניחים בכל פעם פיתה אחת ממולאת על המחבת, מטגנים צד אחד כשמחבת מכוסה, ולאחר מכן הופכים את הפיתה לטיגון הצד השני (בצד הזה אין צורך לכסות). בסיום טיגון שני הצדדים מזיזים את הפיתה הצידה, כשהיא עומדת על אחת הפאות שטרם טוגנו, ובינתיים מוסיפים למחבת פיתה נוספת לטיגון, כך עד השלמת כל הפיתות הממולאות וטיגון כל הפאות כדי שלא יהיה בצק שאינו אפוי או מטוגן דיו...הצעה נוספת למילוי היא עם בשר בולונז* באדיבות אלישבע אמסלם
אופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים. שופכים לחיתול, קושרים מעל קערה רחבה ומשאירים במקום מוצל במשך 24 שעות.* באדיבות דורי שויאר