עוגת גבינה קלה קלה

אין שולחן שבועות שלא מתהדר בעוגת גבינה. ומתברר שהעוגה הזו שעלמה מכינה – כמה שהיא טעימה, ככה היא קלה להכנה. אז הוציאו את הקערות, ותתכוננו ללקק את האצבעות
יש לכם רבע שעה פנויה? מצוין, זה בדיוק הזמן שדרוש להכנת העוגה הפשוטה והטעימה בטירוף הזו. וככה עושים אותה:
 
מה צריך?
  • 500 גר' גבינה לבנה 5% או 9%.
  • 6 ביצים מופרדות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • שמנת חמוצה 9%

לקרם:

  • שמנת מתוקה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל


 מה עושים?
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מקציפים לאט את החלבונים יחד עם חצי מכמות הסוכר.
  • בקערה נפרדת מערבבים את החצי הנותר מכמות הסוכר+6 חלמונים (צהוב)+4 כפות אינסטנט פודינג וניל+4 כפות קורנפלור+שמנת חמוצה. מוסיפים את הגבינות לתערובת הזו.
  • מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת ומערבבים.
  • אופים כ-50 דקות, עד שהעוגה משחימה.
  • מקררים את העוגה.
  • כשהעוגה קרה מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה+4 כפות אינסטנט פודינג וניל, עד שמתקבל קרם מעט סמיך.
  • שופכים את הקרם על העוגה.
  • מכניסים למקרר לכמה שעות או ליום.
 
בתיאבון!