גלילות תמרים ואגוזים

מתברר שעוגיות ועוגות יכולות להיות בריאות וגם טעימות... למשל זאת שכאן, שהיא כולה תמרים ואגוזים, וההכנה שלה? קלהההה

מה צריך?

  • 1 ק"ג תמרים מגולענים בוואקום
  • חופן שקדים קלויים מומלחים
  • חופן פיסטוקים קלויים
  • חופן אגוזי לוז שאינם קלויים
  • קוקוס לציפוי
צילום: אדוה קימלפלד
צילום: אדוה קימלפלד

מה עושים?

  • מוציאים את התמרים מהאריזה, שמים בקערה ומחממים מעט במיקרו.
  • שוברים את כל האגוזים לגודל הרצוי (דק/גס – כמו שאתם אוהבים), מוסיפים אותם לתמרים ומערבבים בידיים.
  • מחלקים את העיסה שנוצרה לארבעה חלקים, ויוצרים מהם גלילות.
  • מגלגלים את הגלילות בקוקוס ומעבירים להקפאה לשעתיים לפחות.
  • מוציאים את הגלילות מההקפאה, חותכים לפרוסות, ומחזירים.
  • שומרים במקפיא, ומוציאים פרוסה בכל פעם שמתחשק...

 

בתיאבון!