בטקס חגיגי שנערך עם חברי קהילת רוכבי האופניים נחנך ביום שישי, 14 ביוני 2019, סינגל משואה המחודש. אירוע הפתיחה התקיים לאחר שקק"ל שדרגה את הסינגל, הוסיפה מעקפים ושיפרה את תנאי הרכיבה לטובת הרוכבים.

רוכב באירוע חנוכת סינגל משואה. צילום: נטע מזרחי, רכזת קהילה ויער חוף-שפלה קק״ל
מדובר בשביל רכיבה מעגלי בפארק בריטניה, שאורכו כ-12.5 ק"מ וגובה הטיפוס האנכי המצטבר בו מגיע לכ-250 מטר. הסינגל מסומן בשטח על ידי "טיפות" בצבע סגול ובתוכן רוכב אופניים על רקע לבן. קצה הטיפה מצביע על כיוון הרכיבה.
את סינגל משואה תכנן יואב בהט, ואת בנייתו ביצעו עובדי אזור החוף והשפלה של קק"ל.
הרכיבה בסינגל מהנה ומאתגרת, ועוברת דרך הנופים המרהיבים של השפלה ומישור החוף. כמו כן, ניתן להתרשם במהלך הרכיבה מהעתיקות, הבורות והמערות לאורך המסלול, וכל זאת על פס אדמה צר מוקף בצמחייה רב-גונית.
ההגעה לסינגל היא מכביש 38. כ-500 מטר מדרום לצומת שריגים/גבעת ישעיהו נכנסים מערבה לתוך פארק בריטניה, ולאחר כ-600 מטר מגיעים לצומת שממנו עולה הכביש ימינה.
לכתבות נוספות בחדשות קק"ל